OVER ONS

Het verhaal achter Tegelwerken West Nederland

Tegelwerken West Nederland is een door vader en zoon bestuurd bedrijf dat zich inzet voor een juiste preparatie en voltooiing van de badkamer, sanitaire voorzieningen en wensen van de projectgever. Tegelwerken West Nederland werkt met een geconcentreerd koppel dat ervoor zorgt dat de kwaliteit van een project altijd naar toebehoren is. Zoals de naam al suggereert is het bedrijf gevestigd in het Westen van Nederland en neemt regionaal projecten aan van aannemers of particulieren.

 

Meld u aan voor een vrijblijvende offerte of afspraak!

Willem Dijkgraaf (55)

Eigenaar, voorman, planner, tegelzetter en calculator

Willem Dijkgraaf is sinds 1978 af aan een vooruitstrevende kracht in de bouwwereld die zich heeft gespecialiseerd en ontwikkeld tot master (en leermeester) in het beroep. Na een bijna 40 jaar ervaring in het beroep en al 28 jaar ervaring als ondernemer kunt u ervan op uitgaan dat de klus geklaard wordt. Willem Dijkgraaf is eigenaar en CEO in het bedrijf en is zelf werkzaam als voorman, planner, tegelzetter, calculator en gezicht van
Tegelwerken West Nederland.

Etienne Dijkgraaf (22)

Etienne Dijkgraaf is sinds 2017 werkzaam bij Tegelwerken West Nederland en heeft zich ingezet in na het behalen van ze studie (middenkaderfuctionaris bouwkunde) in het leren van het vak tegelzetten. Etienne Dijkgraaf is werkzaam als Tegelzetter, 3D ontwikkelaar, Adviseur en designer in het bedrijf.

Tegelzetter, 3D ontwikkelaar,
adviseur en designer

Voorman en tegelzetter

Marcel Wijfje (23)

Marcel Wijfje is een hard werkende kracht in het bedrijf die door weer en wind zijn klussen klaart. Marcel Wijfje is opgeleid door bij Fundion stage te lopen bij/en door Willem Dijkgraaf het vak tegelzetten heeft geleerd en is een volwaardig tegelzetter en een uitzonderlijke vakman voor zijn leeftijd. Marcel is een zelfstandig Tegelzetter en is voornamelijk inzetbaar als Voorman Tegelzetter bij het bedrijf Tegelwerken West Nederland.

Wij zoeken collega's!